8 juni 2011

Avslutning

I går kväll hade Alexanders klass avslutning på stranden i strålande väder. Det blev grillning, lek och bad med världens bästa förutsättningar. Trevliga föräldrar och en massa glada barn under en skön sol och svalkande badvatten. En riktig sommardag som vi har längtat efter så länge!

Jag tog en massa kort, så om några av föräldrarna vill ha några kopior, så lämna bara en kommentar i inlägget så ska jag skramla ihop några.

Nu äker snart Christian iväg på klassresa till Furuviksparken. Det kommer nog bli mysigt. Fast han var nog mer inställd på att få åka karuseller på nöjet..mina barn är uppväxt med Furuvik, så för dom är nog inte djuren så spännande längre. Men resan i sig med alla kompisar blir någ supertrevligt iaf tror jag. Ska nog ta med alla kottarna och bada där i sommar. 

Furuviks anläggning har blivit så bra med pooler för alla barn. Har du tid över under semestern eller så, så borde ni ta en sväng dit! Har du långt hem, så varför inte övernatta i Orientexpressen som består av sovvagnar från den ursprungliga tåglinjen Paris - Istanbul. Där sover man skönt och vaknar bara några morgonsprång från det turkosa vattnet i poolen.
Inga kommentarer :