15 maj 2011

efter frukost..sitter jag nu och njuter av en kopp kakao. Det var ungefär 100 år sedan jag gjorde det. Och ja, det var fortfarande fantastiskt barnsligt gott! Hällde upp kakaon i min nya mugg som vi fick i goodiebaggen på mammabloggalan. En ljus rosa mugg från självaste "Höganäs"!

Vad ska ni göra i dag?? Själv tror jag att jag skickar gubben ut i garaget för lite fix och organisera barnens leksaker. Sen åker vi nog bort och våldgästar någon. . . =)

2 kommentarer :

Gro sa...

Hei jenta mi.
Jeg er stolt av deg , bloggen din er fin og har mye morosomt i seg.
Det var morrosomt med deg mammabloggstevnet , for det var vel det det var .. Er alle friske og raske , her er alt ved det vante og til onsdagen skal Arve reise på jobb i Skien ;;)) Han blir mer eller mindre borte i 14 dg. og det er greit ..Han skal jobbe på Henrik Ibsen som går i Telemarkskanalen ;;)) Og da kan jeg sikkert få en tur jeg også hheheh det har jeg lenge hatt lyst til.. Du får hilse alle gutta dine og si jeg er glad i dem og deg .::)) Klem Mamma..

♥ Camilla ♥ sa...

Hei mamma =)
hehe ja det var moro. Mötte flera kjente bloggere. Her er det bra, allt er som vanligt. Du kommer kanskje å besöke noen venninner så lenge =) Dere får ta litt bilder så vi får se.
Hils!

Klem