19 februari 2011

mmm mysiga lördag

I dag har vi haft en mysig dag med en vända tills stan. Pojkarna har klippt håret. Dom blev såååå snygga! Watch out girls =)))

Hemma har vi städat och gjort fint...iaf så gott det går med den halvtaskiga inredningen vi har i större delen av huset. Fint främmande fick vi  på eftermiddagen av D brorsa och flickvänn. Jättetrevliga är dom! Hoppas ni kommer tillbaka snart.

Alexander sitter bredvid mig och smygläser...hmmm... Han påminner mig om att vi faktiskt har fixat med hans trätågbana också. Han vill sälja allt och köpa nått lite mer avancerat för sin ålder (snart 10). Han älskar tåg och det kommer bli mer tåg, men han har tröttnat på träbanan, så nu ryker det. Han har ju lekt med det sen han var 1.5 år!!! Vi har fotat alla delar och kommer lägga ut det på blocket för försäljning. Tipsa gärna någon ni vet om dom letar begagnat. Lägger ut bilder snart. Vi letar en grej för att en station ska bli komplett.

Ha nu en fortsatt trevlig lördag. Nu blir det att fortsätta titta på melodifestivalen. Dock bara halva =/ Alexander "MÅSTE" bara se Americas Funniest Homevideo...hahaha han skrattar så han kiknar =0P mammas gobit!

Kram Camilla


Inga kommentarer :