24 februari 2011

Dagens action

På väg hem från jobbet i dag fick vi en liten ovanlig upptäckt. Bilen framför oss började BRINNA! Shitpomfritt! En bil med bilsläp blinkar lite kontigt..när vi kom ikapp bilen kör den med fulla lågor...GAAA!!! Vi kör upp jämnsides med bilen och försöker febrilt få chauffören att stanna. Han verkar inte förstå, för vi vinkar, pekar, skriker och gestikulerar att "DET BRINNER..STOPP!". Sen äntligen stannar han! Puuh.. Dom kastar sig ut ur bilen och hiver på snö...vilken tur att det finns gott om snö... Han river av kofångaren samt öppnar bagageluckan för att komma åt elden. Det tog sin tid att släcka plasten. Tänk vad som kunde hänt om vi inte fick stopp på bilen. Killarna tyckte att det rykte lite mycket....jisses kollar man inte då? Ne då man kör vidare.. Vi pratade om det Danne och jag, tänk om vi inte hade fått stopp på dom, för elden tog sig i rasande fart när den startade. Och i bakluckan stog det en trälåda =O.

Det var tydligen ljuddämparen som hade lägat mot kofångaren som  fattade eld. Killarna hade en gammal Dodge Charger RT/SE med sig på släpet. Denna skall renoveras..hehehe dom får renovera två bilar nu mera!


Elden hade spridit sig till bakluckan genom ventilationshålet..

En dag med en annan sorts action i morgon tack!3 kommentarer :

Erika sa...

Hehe, bara att fråga på det ;).

Ja, det är ju så underbart och man vill så gärna ta upp dem och hålla om dem & aldrig släppa taget! En sådan obeskrivlig kärlek :).

Trevlig helg på dig med!

♥ Camilla ♥ sa...

mmmm gosiga barn =)

Fröken M sa...

Hihi... tacos i alla former är en favvorit, men gudast tycker jag det är med en MASSA grönsaker till :) Ha en toppen kväll ! kram