5 april 2010

ENSAM HEMMAVad ska en stackare göra? Barnen åkte till sin pappa i går...mamma åkte för 20 minuter sen tillbaka till Norge...Danne åkte till Uppsala för 15 minuter sen...jag då? lilla jag? vad ska jag ta för mig? städa? torka golv? NEHEEEE.....vill inte! Nej jag tror jag ska åka till stan....JA!...vilken bra idé..=0P 

Vad gör du en sån här dag? Laddas det "batterier" inför morgondagens jobb? Eller är du hemma hela påskveckan? För mig så står arbetet på tur...

Lite tips om vad man kan göra en tråkig dag:
(hittat på Skrattportalen)
1. Tryck in en snorkråka bakom ett ställe som du vet att ingen i hela världen kommer att tänka på. Skrev sedan ett brev till Nelson Mandela och förklara hela historien.
2. Försök spela död när du träffar på en älg
3. Väck din partner och somna sedan om själv
4. Kamma dig jätteful och sätt på dig ett par gamla kalsonger på huvudet och boka sedan ett bord på operakällan för två.
5. Ring upp telia kundtjänst och säg att du fått herpes, vänta en stund och säg sedan att du ringer upp.
6. Ring upp skatteverkets automatiska telefonväxel, försök få en dejt med kvinnan som pratar. (svårflörtad)
7. Åk till Gävle vid jultid och försök hoppa bock, med bocken som står där, om det nu står där.
8. Sjung en visa, när du provar kläder i en offentlig klädaffär.
9. Gå in i en glasbutik och släng precis allt de har i golvet, säg sedan att du har tappat dina kontaktlinser någonstans.
10. Köp en "Damernas värld". Gå sedan till sergelstorg och sälj den till första bästa torsk.
11. Läs allt du kan hitta och se baklänges.
12. Försök ropa till dig en taxi, säg sedan att den skall åka till Umeå, fast utan passagerare.
13. Härma varje person du hör och ser, när de vänder sig om, så vänder du dig också om.
14. Gör en ful grimas, när du skall försöka gå på en anställningsintervju, beklaga dig sedan över att bönorna du åt i förrgår smakade skit.

Hehe något som skulle fresta?pssst....efter påsk ska jag börja mitt "nya" liv! Hitta en inspirationsbild i en annan blogg...hehe
2 kommentarer :

Fröken Fräken sa...

Tänk så skönt det vore om jag vore ledig hela påsklovsveckan.. skulle inte ha några problem med att sysselsätta mig! Ikväll är jag också ensam hemma och det är helt enkelt ljuvligt!!

Camilla sa...

hehe ne det är det inte...fast jag jobbar nu igen.. Men som du säger, så finns det att sätta fingrarna i...eller varför inte läsa en god bok?.. = )