20 mars 2010

Lördag med vänner


En trevlig lördag har det varit. Efter en sen frukost, "brunch", gjorde vi oss färdiga och åkte till några vänner till oss. Vi fikade och pratade, skrattade och diskuterade. Kul helt enkelt! Senare ut på eftermiddagen/kvällen så förflyttade vi oss hem till oss, vart vi bjöd på taco-middag. Märkte att jag har ett stort behov av flera stolar!!! Vi var 9 stycken till middag, så det var bara att stappla dit pallar och annat för att få sittplatser. Haha min väninna fick t.o.m. dela pall!  Vore nog inte dumt med några stolar som är lätta att ställa undan. Någon som vet om bra stolar eller pallar?

Middagen blev iaf lyckad. Alla gick mätta från bordet och barnen lekte och stöka till....så i morgon blir det projekt "plocka leksaker"...och leta spelkulor...= /...tror vi har dom på ungefär hela övervåningen!

Lite tråkigt blev det ändå på slutet, när det visade sig att Christian fick feber. Han har hostat en del denna veckan, så det var väl något på gång. Han somnade fort lilla mannen, trött och sliten stackar´n. Vi får se hur han mår i morgon, men det lär inte bli nå´ dagis på måndag inte. Så söndagen kommer bli en lugn dag och med en del ompyssling av en styck svag son = ) Han lär få frukost och en kopp te med honung i soffan medan han tittar på barnprogram.


En solig söndag önskas dig!

Inga kommentarer :