30 augusti 2009

Fredag!!!

Tjejkvällen var fylld med skratt, roligheter och mycket onödig information. hehe vissa av oss kan av någon anledning inte låta bli prata om snusk..dvs om sex. Kan vara roligt i och för sig, men det är ju ganska så otroligt att det ämnet alltid skall vara med på "listan".

Det var så trevligt att se alla igen. Ibland blir det så allt för länge emellan. Vi är några tjejer som brukar samlas för att ta en fika, middag eller fest. Även om det kan bli lite glapp mellan stunderna, så är det som om man inte har varit från varann alls så länge.

Vi var på en ny pub/krog i Gävle, "Harry´s". Snygga lokaler var det. Lagomt stort uppe där dom spelade lite äldre musik..typ gamla hits, sen var det ännu större utrymme nere, med nyare musik. Tillräckligt med barer var det oxå, så man inte behöver stå i oändligt långa köer för servering =P hehe en och annan Licor 43 med mjölk gick ner under kvällen. Såå himla gött!!!

Väl hemma, så kom jag till att ge mig själv lite pedikyr..fråga mig inte varför, för det var inte alls den tiden man brukar göra sånt eller läget..det var nämligen inte lätt att balansera på ett ben onykter..jaja korta blev dom iaf...naglarna ;0)

Bilder från kvällen kanske kommer sen....dom behöver gå igenom en sensur först...

Inga kommentarer :