23 augusti 2009

En trevlig söndag...

har det varit med barnen. När pojkarna kom, var det bara att byta om och åka iväg på barnkalas. Det var roligt, och alla hade kul. Äntligen ett "enkelt" kalas. Med det menar jag att man inte behöver gör kalaset sååå perfekt med sjutton sorter kakor för att det skall bli bra. Kaka, bullar, kex och saft. Det behöver inte vara mer än så. Som många föräldrar gör, inkl. mig själv, så håller man på och fixar och donar i många timmar. Och även om man börjar "i tid", så kan man svära på att man inte har hunnit med allt iaf. Stressar med sista garneringen eller dukningen precis innan dom kommer, lagom svettig och kommer då på att man inte har hunnit med att duscha själv..blää vad man känner sig flottig, uppe i varv, och sönderstressad. Ne en applåd till det "vanliga" kalaset!

Har nu satt oss ner för att käka lite...kom inte hem förens strax efter 19...oops..Så på våran matsedeln stod det plötsligt PIZZA =P ...hehe men har man trevligt och barnen är nöjda så glömmer man bort tiden helt. Men det är väl också då man har det som bäst.

I morgon blir det starten på en ny arbetsvecka. Mera förberedelser inför revisionen..2 månader lång skall den vara...phfiuu...


Ha en härlig vecka! /C

Inga kommentarer :